Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağında alyans görmek

Rüyada birinin parmağında alyans görmek

Rüyada birinin parmağında alyans görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada birinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada parmağında alyans görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments