Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret eder.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek hüsrana uğratacağına, planlarının işe yarayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments