Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada kol kırılmasını görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada kolun kırıldığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada kırılmış kol görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kolun kırılmasını görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments