Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, borçların kapanacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok daha fazla adım atacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Rüyada siyah kol saati almak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kazancın katbekat artacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Rüyada birinin kolunda saat görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret eder.

Rüyada renkli kol saati görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada mor kol saati görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada kırık kol saat görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments