Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kol saat görmek

Rüyada kırık kol saat görmek

Rüyada kırık kol saat görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada camı kırık kol saati görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada kırık kol saat görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada camı kırık saat görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada kırık saat camı görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada saati kırık görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saat görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat aldığını görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, mülkiyetinin de artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments