Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kolunda saat görmek

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, işlerin düze çıkarılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda saat gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek kol saati görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın kol saati görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kol saati görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada durmuş kol saati görmek emeklerinin yarıda kalacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada kol saat aldığını görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments