Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kol saati görmek

Rüyada mor kol saati görmek

Rüyada mor kol saati görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mor kol saati gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada mor kol saati görmek iş hayatında günah işleyeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor saat görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada birine kol saati takmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sözünde duracağına alamet eder.

Rüyada kol saat bulmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, zorlukların geride kalacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada yeni kol saati görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada sarı kol saati takmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye etmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments