Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunda saat görmek

Rüyada birinin kolunda saat görmek

Rüyada birinin kolunda saat görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, onlardan medet umacağına inanılır.

Rüyada birinin kolunda saat gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Rüyada kol saatinin koptuğunu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada kol saati hediye etmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saat görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada altın kol saat görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeni kol saati almak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine yorulur.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Rüyada bir sürü kol saati görmek çevre değiştireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments