Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kokusu hissetmek

Rüyada gül kokusu hissetmek

Rüyada gül kokusu hissetmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada gül kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu hissetmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada koku hissetmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada ter kokusu hissetmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine inanılır.

Rüyada güzel koku hissetmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments