Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözüne bakmak

Rüyada başkasının gözüne bakmak

Rüyada başkasının gözüne bakmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının gözlerine bakmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz göze bakmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada birinin gözüne bakmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözle bakmak hastalıklarının biteceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments