Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak yeni iş teklifleri alacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak yüzünün kızaracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak mutlu ve huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak tartışmalı durumların sona ereceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin gözlerine bakmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak her kararlarında onların arkasında olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak bir anda atılıma geçeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments