Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ortaklıkların bozulacağına, zararların günden güne artacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak pek az kazanç getireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, refah içinde olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments