Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı gözünden bakmak

Rüyada kapı gözünden bakmak

Rüyada kapı gözünden bakmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kötü yola sapmayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, iyileşme göstereceğine alamet eder.

Rüyada kapı gözünden bakmak gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Rüyada kapı gözünden bakmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada kapı dürbününden bakmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet eder.

Rüyada kapıdan bakmak doğru bir karar verileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret eder.

Rüyada kapının altından bakmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kapıya bakmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada kapı aralığından bakmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı deliğinden bakmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı arasından bakmak kara kara düşüneceğine, şifa göreceğine, işinde başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments