Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf bakmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bahtının güzelleşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada fotoğraflara bakmak zorlanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada fotoğrafa bakmak böylece hayatının kolaylaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments