Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin fotoğrafına bakmak

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına delalettir.

Rüyada fotoğrafa bakmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak kazancın sürekli artacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraflara bakmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf albümüne bakmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Azra

Rüyada eski sevgilimin evime misafir gelip, fotoğraflarıma bakıp güzel çıkmışsın demesi