Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf bakmak

Rüyada fotoğraf bakmak

Rüyada fotoğraf bakmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kazancın gittikçe azalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, masrafların altında kalacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada fotoğraf albümüne bakmak işinde profesyonel kimse olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, duygularını açığa vuracağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak bazen istemediği şeyler yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf bakmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, bereketin ve verimin geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments