Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek insanların hayır dualarını alacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kişinin esenlik bulacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek kısmetin açılacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek geleceğinin de çok parlak olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments