Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada annenin el öpmek başarılarının her geçen gün artacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek dara düşeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen annenin elini öpmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, evi yoksa ev alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments