Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birinin elini öpmek

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments