Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendinden emin adımlar atacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek hayırlı işlere girileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek insanların alım gücünün azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada çok kişinin elini öpmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments