Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek sıkıntılarını aşacağına, kederleneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek geçimini daha rahat sağlayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek üstün başarılar alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek uğradığı zararları telafi edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments