Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yenisinin başlayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek tatsız sözlerin de unutulacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek düşünmeden adımlar atayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek kötü duygularını yeneceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kişinin elini öpmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, zorluklarla boğuşulacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments