Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek isyan edeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine yorulur.

Rüyada elini tuttuğunu görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada elini tutan birini görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments