Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, günahtan temizlenmeye, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük paralar kazanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments