Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Rüyada sevdiğinle konuşmamak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işinin de hep yürüyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak bilgi ile donanacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek ticaret ehli olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak çok büyük ferahlık yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments