Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, özlemlerini bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hayatının da zorlaşacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalet eder.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek girdiği işleri kaybedeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, gönül sızılarının dineceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments