Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek başarılarının artacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşamamak sorunlu bir döneme gireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments