Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak emeklerin boş yere harcanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iş kaybı yaşanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments