Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, işsizseniz işe gireceğinize, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak zorlukları teker teker aşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek başarılarının kalıcı olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak kıdem atlayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir beladan kurtulacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments