Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle konuşmamak

Rüyada sevdiğinle konuşmamak

Rüyada sevdiğinle konuşmamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle konuşmamak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok sevineceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, her zaman çok üzgün olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments