Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak esenliği bulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments