Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kısmetinin hep açık olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, zenginlik elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle konuştuğunu görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, işlerinin günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle konuşmamak hastalığının düzeleceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmamak kötü olayların meydana geleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments