Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanla konuşmamak

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak elde edilen nasibin artacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla konuştuğunu görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada iki küs insanın konuştuğunu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada konuşmadığı insanı görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğu insanla konuştuğunu görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmayan insan görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalettir.

Rüyada ölü bir insanın konuştuğunu görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, küslükleri gidereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments