Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan tutan birini görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada yılan tutan görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek helal rızıklara kavuşulacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret eder.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments