Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, imkânlarının azalacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, kötü günler yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak kırılmasını görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisi ile gururlanacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek halinin iyi olduğuna, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı kırılmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments