Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek isteklerin yerine geleceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek karamsarlığa düşeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kırılmış görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış ayak görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments