Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayak kırılması görmek

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayak kırılması gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Rüyada ayak kırılmak çok büyük kazançlar getireceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakları kırılmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Rüyada kırılan ayak görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hasta ise şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılan at görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments