Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını kırıldığını görmek

Rüyada ayağını kırıldığını görmek

Rüyada ayağını kırıldığını görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, darlık içine düşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Rüyada ayağını kırıldığını gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, lüksüne de lüks katacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek deşarj olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağın kırılmasını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada ayağın kırıldığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments