Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırılmasını görmek

Rüyada ayak kırılmasını görmek

Rüyada ayak kırılmasını görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak kırılmasını gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılmış görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kırılmış görmek rakiplerin geride bırakılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılan at görmek çok hayırlı işlere atılacağına, makbul olan mallar edineceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının kırıldığını görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayak kırıldıgını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments