Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, büyük bir mala sahip olacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Rüyada el ayak yıkamak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, parasının ve malının da artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorumlulukların azalacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayakları suyla yıkamak işlerin yolunda gideceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek saygınlık göreceğine, ortağından ayrılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada kendi ayağını yıkamak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet eder.

Rüyada ayak yıkamak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments