Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayağını yıkamak

Rüyada ölünün ayağını yıkamak

Rüyada ölünün ayağını yıkamak müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı yıkamak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, dua alacağına delalet eder.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, rahat erileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, üzüntülerin daha da artacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını yıkamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok zor günler geçireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments