Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ayak yıkamak

Rüyada el ayak yıkamak

Rüyada el ayak yıkamak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, makamını kaybedeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada el ayak yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini ayağını yıkamak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada el ve ayak yıkamak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kendi ayağını yıkamak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ayağını yıkadığını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eşinin ayağını yıkamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Rüyada annenin ayağını yıkamak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments