Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, imkânlarının azalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Rüyada eşinin ayağını yıkamak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, ekmeğine leke süreceğine işaret eder.

Rüyada kendi ayağını yıkamak rahat bir hayat sağlayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevinçli haberlere, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını yıkadığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ayak kiri yıkamak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayak yıkamak kötülüklerden uzak kalacağına, verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments