Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak yıkamak

Rüyada ayak yıkamak

Rüyada ayak yıkamak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada başkasının ayağını yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını yıkadığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ayaklarını yıkamak hayatındaki rahatlığın artacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak düze çıkacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda ayak yıkamak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi ayağını yıkamak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tuvalette ayak yıkamak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kendini toparlayamayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada ayak kiri yıkamak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments