Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları suyla yıkamak

Rüyada ayakları suyla yıkamak

Rüyada ayakları suyla yıkamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, işine dört elle sarılacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayakları suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak karşısına kötü insanlar çıkacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları suyla yıkamak canın derdine düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işsiz ise işe gireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak yıkamak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, dinç kalacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada anne ayağı yıkamak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada camide ayak yıkamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments