Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayağını yıkamak

Rüyada kendi ayağını yıkamak

Rüyada kendi ayağını yıkamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, zahmete ve derde düşeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette ayak yıkamak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, işlerinde berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayaklarını yıkamak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını yıkamak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada camide ayak yıkamak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments