Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende ayak yıkamak

Rüyada leğende ayak yıkamak

Rüyada leğende ayak yıkamak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada leğende ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada leğende ayak yıkamak çok büyük bir mutluluk duyacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak uğradığı zararın telafi edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada leğende bebek yıkamak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi leğen görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada plastik leğen görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada alüminyum leğen görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz leğen görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada leğende et görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments