Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ayağını öpmek

Rüyada ölü ayağını öpmek

Rüyada ölü ayağını öpmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağını öpmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü ayağını öpmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada ölü ayağı öpmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ayak tabanı öpmek kendi bildiğini okuyacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin ayağını öpmek emeklerinin karşılığını göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek rahat erileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments