Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ayağı öpmek

Rüyada anne ayağı öpmek

Rüyada anne ayağı öpmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, büyük adımlar atılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada anne ayağı öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Rüyada anne ayağı öpmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada annesinin ayağını öpmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek dedikoduya, kişinin şifa bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada annenin ayağını öpmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet eder.

Rüyada anne ayağını öpmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kötü gününü de paylaşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ayağını öpmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments