Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin ayağını öpmek

Rüyada annesinin ayağını öpmek

Rüyada annesinin ayağını öpmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kısmetlerinin bol olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ayrılık yaşanacağına, kazancının artacağına,, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada anne ayağını öpmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ayağı öpmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin ayağını öpmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada annesinin ayağını öpmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ayağını öpmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba ayağı öpmek yaşananları unutturacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments